Wasssup?

Assalamualaikum.

Hey yo, wassup wassup wassup? Cehh, macam omputih pulak. Hahah, okay rasanya dah lama tak update blog. K, memang lama pun. Well, Im study now. Cehh ayat, setuhdy lah sangat kan? Syuhadaa syuhadaaa. And cikgu memang pushh betul kelas aku. Takpe, demi PMR ku sanggup berjuang demi mu. Dahlah tu, meraban. Okaykaykay, esok ada sekolah ganti and aku tak tahu nak pakai baju kurung yang mana satu. Well, I kan retis nok? Hahahah, and tak tahu nak pakai kasut apa. Tudung apa. Beg apa. Inilah perempuan melayu terakhir. Biasalah perempuan kan? Mestilah nak melawa. Lelaki senang jelah, sarung Baju Melayu, kasut, samping, songkok. Tu jelah. Tak iron baju apapun. I malas. And hope esok balik awal. Aminn.

Nak tahu tak? Kitaorg ada 3 kali gerak gempur. 3 kali. Dengar tak? 3 kali ! Takpe, aku akan berusaha demi PMR. Hihihihihihiihihihihihihihihihihihihihihihihihi. Doakan aku dengan semua kawan-kawan aku yeee? Harap kami semua dapat 8A's. Aminn . Okay, saya nak tidur. Sebenarnya bukan nak tidur pun. Nak bertweeting and berwhatsapp dengan temen-temen. Wakakakakaka, k tak lawak. Assalamualaikum. Take care *flying kiss*. Sambut flying kiss tu, kalau tak aku guling kan korang sampai padang sekolah aku dekat Negeri Sembilan nih. Hahahahh, Baibaii. -The End-