Random`

Assalamualaikum. Hai korang. Dah lama Syu tak update kan. Hehe, takpe. Bukan ada peminat setia pun kan?
Kehh, firstly Syu nak cakap Selamat Berpuasa. Even dah 2 minggu kita berpuasa, biasalah sekarang ni Syu busy sikit dengan sekolah. Lambat 2 minggu wish. Takpelah kan? Asalkan wish. Sekejap je kite puasa dah 2 minggu. Hehe, tak lama lagi nak Raya . Ehh, Syuhada lambat lagi lahh. Mesti dah ramai yang tido ni kan. Bangun lah woii, bangunnn *campak bantal* Sahur weh sahur! Ehehe, boring kot tak tau nak buat apa. Tu yang Syu hupdate tu :p

Next week Syu exam. Kehh, daebak. Takut betul lah. Dah lah Math masuk geometrical. Susah tu. Hadoii, superhero saya cakap geometri tu senang. Hm, bagi dia memang lah senang. Bagi saya susah tau tak.Takpelah, nanti awak ajar saya eh :3
Hehe, first day tu dia cakap ada MATH, SCIENCE, BM. Haaa, ghitcheww. Math dengan Science sensitive sikit tu.Science nasib baik lah masuk 2 Chapter je. Tu pun chapter yang ajak susah. Nasib nasib. Harap tak ada yang fail. Amin.

Eh Eh korang, SJ buat repackage kan. Tajuk lagu dia SPY. Wuuwww, Yesung handsome gila. Sexy Free And Single pun dia handsome. Tak dapat dinafikan lagi, dah memang hakikat dia handsome. Nak buat macam mana kan. Tapi Donghae handsome jugak. Semua member SJ handsome. Suka mak tau nok -.-
Dengar cite, badan bie panas. Macam mana boleh demam ni sayang? Hishh, risau kite lah macam ni. Next week nak exam ni. Jangan lupa makan ubat. Take care tau sayang *flying kiss*

Rasanya, ayah dah bangun. Maybe nak masak tu. Lapar dah ni. Hehe, hari ni Syu pergi shopping. Hoho, tak sabar ni nok. Nak beli beg baru, beg lama tu dekat nak putus dah. Biasalah saya pergi sekolah bawak batu bukan bawak buku. Tu yang beg asyik putus je *tangan dibahu mata keatas*
Harap dapatlah. Nak beg Admiral tu. Lawa kot haritu Syu tengok. Warna biru lagi. Ahh, nak beg tu nak beg tu jugak. Please momm, harap dapatlah beg tu. Murah je kot. Tak sampai beratus pun.

Okaylah korang. Sampai sini jelah. Byebye. Assalamualaikum :)